Nos amikor a helyszínre értünk hatalmas meglepetés várt minket, fejjel lefelé logó kaspók és benne különböző virágok. Az összes növény a plafonról logót lefelé szó szerint. Volt itt páfrány, orchidea, fikusz és sok más gyönyörű egészséges növény.

Első látásra kicsit meglepő volt számunkra az egész, hiszen ki látott már olyat, hogy egy növény lógjon le az ember otthonában a plafonról, ráadásul fejjel lefelé. Ám a praktikus mivoltát, és az ötletességet tényleg el kell ismerni.

Gondoljunk csak bele, ha valaki egy kis lakásban lakik, ahol már nem tud több növényt elhelyezni, milyen jó, ha a fejünk feletti területet is ki tudjuk használni. Vagy milyen kényelmes, ha a konyhában csak felnyúlunk és csippentünk egy kevés fűszernövényt a főzéshez. Az irodában, vagy a munkahelyen is különleges dekorációs megoldás lehet néhány ilyen lógatható kaspó, benne a növénnyel.


A különleges kaspók két féle anyagból: műanyagból és kerámiából is készülnek, sőt több féle méretben is kaphatók már itthon is. A kaspó tartozéka között van egy fali konzol, egy erős dróthuzal, amivel a kaspót tudjuk felakasztani.

És hogy a növények miért is nem zuhannak ki a kaspókból, ha egyszer fejjel lefelé vannak? Nos, a kaspót egy speciális gyűrű zárja le, ami megtartja magát a növényt, és még egy műanyag háló is segít abban, hogy a föld se essen a fejünkre.


Nézzük, milyen üzenet van a cégnek és a tervezőnek, aki megálmodta ezeket a különleges növényi összeállításokat:

Új-Zéland csodálatos és vibráló természete inspirálta a Boskke megszületését, ahol a hagyományos kertészeti eszközöket napjaink városi életstílusához fejlesztjük tovább.

A Patrick Morris által tervezett Sky Planter gyökereiben változtatja meg a növényekhez való viszonyodat. Csak rajtad múlik, hogy mostantól nemcsak a világ, de a virág is a feje tetején áll e majd, ráadásul mindezt egy egészen más perspektívából élvezheted.


Nem kell tovább növényeidnek a sötét sarokban árválkodniuk – a Sky Planter-ben új életre kelnek, miközben soha nem látott formát öltenek, egyenesen a szemed láttára.

Dacolva a gravitációval, a Boskke Sky Planter-rel gazdagon díszítheted zöld növényzettel otthonod és munkahelyed egyaránt.

A Slo-Flo belső öntözőrendszer folyamatosan adagolja közvetlenül a gyökérhez a nedvességet, míg a zárógyűrű a kaspóban tartja a növényt, a földlabdával együtt.

Fűszerkert a konyhapult fölött? A Sky Planter-rel ez sem akadály, kápráztasd el vendégeidet a friss bazsalikom, vagy menta illatával! Minden, mi szem-szájnak ingere.


A Boskke elkötelezett híve az otthoni kertészkedésnek. Célunk, hogy minél több növényzet kerüljön otthonunkba és munkahelyünkre egyaránt. A sok növény nem csak szép, de növeli az oxygén mennyiségét és természetesen szűri a levegőt, így élhetőbb környezetet biztosítanak életterünkben.


A Boskke szó a régi angol “bosky” szóból ered, ami “kis erdőt” jelent és pontosan ez az amit létre tudsz hozni a mi intelligens, környezetbarát termékeinkkel. A 100 % újrahasznosított műanyagból készült Sky Planter egyedi és praktikus megoldást kínál ott, ahol kevés hely áll rendelkezésedre.


Az új vízszintmérőnek köszönhetően pontosan nyomon követheted a tartályban lévő folyadék mennyiségét. Nem látod az úszót? Ideje locsolnod!

Növényeidnek nem kell lemondani a létfontosságú tápanyagokról, használj nyugodtan folyékony tápoldatot az egészséges növekedéshez.

Bővebb információ: facebook.com/boskkehungary
boskke.com


Az idei Föld Napját egy különleges ajánlattal ünnepeljük: bemutatjuk nektek a Föld Napja Viráglabdamixet, ami egy limitált szériás különlegesség! Mindössze 50 doboz áll rendelkezésre, hogy megoszthassuk veletek ezt az izgalmas lehetőséget.

Ez a viráglabdamix a természet szerelmeseinek és a kertészkedés rajongóinak készült, akik arra vágynak, hogy egy kis színt és életet csempésszenek környezetükbe, miközben támogatják a helyi ökoszisztémát.

A Föld napja viráglabda most akciós áron kapható, a készlet erejéig! Kattints ide!