Fonott bútorok szépsége

Felhasználó értékelés
Nagyon rosszNagyon jó 

A fonott bútorok otthonunkat egyedivé és természetesé varázsolják. Valódi otthont varázsolnak számunkra. Mitől is különleges a fonott bútor, miért lett újra hatalmas divat hazánkban?

 

Nos, aki a fonott bútort választja otthonába, figyeljen oda a lakás többi kiegészítőjére is hogy igazán összhangban legyenek a bútorok, és a kiegészítő dekorációs termékek. A fal színének válasszunk pasztell lágy színt, hiszen a fonott bútorral a természet hangulatát visszük otthonunkba.

ezektől a bútoroktól otthonunk meghitt ,barátságos igazi meleg családi fészekké fog változni. A kiegészítők is legyenek minél természetesebb hatásúak, a szőnyeg pasztellszínű, a sötétítő függöny mintás, a terítő pedig lehet virág motívumokkal díszítve.

A fonott bútorok nem is unalmasak, hiszen ha új környezetre vágyunk egyszerűen fessük át őket, kedvünk szerint, akár fehér színűre, ami a tisztaságot és a békét viszi otthonunkba. Ebben az esetben a kiegészítők lehetnek színesek, pl. nyáron a fehér fonott bútor mellé tegyünk az asztalra piros pipacsokkal díszített terítőt.

A fonott bútorokat könnyedén lehet tisztán tartani is. időnként mossuk át őket sós, vagy szalmiákos vízzel, majd töröljük át egy puha tiszta ronggyal. A nem festett natúr lakozott bútort pedig töröljük át citromos olajjal, így megőrzi eredeti fényét és ragyogását. A téli időszakban hogy megakadályozzuk a bútorok kiszáradását, havonta kétszer háromszor töröljük át őket egy nedves ronggyal, vagy permetezzük be vízzel.

Ezek a bútorok nagyon jól mutatnak hálószobában, nappaliban, konyhában, télikertben, nyáron pedig a teraszra is kitehetjük őket, bár ekkor a tűző naptól mentes helyet válasszunk.


Ma már igen széles választékban kaphatók ezek a bútorok, gyönyörű fonott asztalt, széket, bárszéket, és sok apró kiegészítő közül válogathatunk, amiket otthon ügyesen tudunk kombinálni. A székekbe és a kanapékba,tegyünk puha párnákat, amelyek még jobban kiemelik egyediségüket.

Ezek az ősi bútorok a mai napig az ősi technológiával készülnek, kézzel fonják őket a mesterek. Aki egyedi és különleges lakberendezési stílust szeretne otthonában kipróbálni, vásároljon fonott asztalt, széket, virágtartót, polcot, padot vagy ládát, és tegye természetessé a lakás egyes részeit, hiszen ma már nem csak a téli kertben, vagy teraszon láthatjuk ezeket a bútorokat, de akár a konyhát, vagy az irodánkat is berendezhetjük ebben a stílusban.

6 egyszerű lépés, hogy édenkertté varázsold a balkont!

Ismerje meg ön is hat lépésben, hogyan tudja  a balkont virágzó oázissá varázsolni. Megmutatjuk, hogyan kell lépésről lépésre átalakítani az erkélyt, hogy az tényleg egy meghitt nyugodt kis oázis legyen, ahová kiülhetünk egy finom kávét elfogyasztani, dolgozni, könyvet olvasni, vagy barátokkal beszélgetni. >>>>>>>>>

Az ezüstös pampafű ültetése és metszése

A füvek királynője is lehetne ez a hatalmas akár 2 méter magasra is megnövő pampafű (cortaderia sellone). Bővebben...

Hogyan rakjuk le a gyepszőnyeget?

Ha nem szeretnénk, a fűmaggal bajlódni vásároljunk kész gyepszőnyeget vagy gyeptéglát. Bemutatjuk, hogy kell szakszerűen lerakni. Bővebben...

Ismerjük meg a fitoterpáia jelentését!

A fitoterápia egy régóta ismert és alkalmazott gyógyítási mód, amelynek a jelentése gyógynövényekkel való gyógyítás.

Bővebben...

Milyen tápoldatot adjunk az orchideáknak?

Sok szobakertész, aki most kapott, vagy vásárolt egy cserép orchideát, úgy gondolja, hogy ha eleget tápoldatozza a növényt, az majd gyönyörűen fog virágozni és hajtani, pedig nem csak a tápoldatozáson múlik az orchidea szépsége.

Bővebben...

A Jerikó rózsa gondozása,videóval!

Aki vett már Jerikó rózsáját tudja, hogy a gondozása télen nem egyszerű. Összegyűjtöttünk néhány hasznos információt a növény gondozásáról.

Bővebben...

Ismerjük meg a zöldségnövények tápanyagigényét!

A növények egészséges fejlődéséhez a megfelelő tápanyagellátás szükséges, ám ehhez ismernünk kell a növények különböző talaj illetve tápanyagigényeit. Bővebben...

6 egyszerű lépés, hogy édenkertté varázsold a balkont!

Ismerje meg ön is hat lépésben, hogyan tudja  az erkélyt, balkont virágzó oázissá varázsolni. Megmutatjuk, hogyan kell lépésről lépésre átalakítani az erkélyt, hogy az tényleg egy meghitt nyugodt kis oázis legyen, ahová kiülhetünk egy finom kávét elfogyasztani, dolgozni, könyvet olvasni, vagy barátokkal beszélgetni.

Bővebben...

A palántanevelés módjai és praktikái

Amikor egy növényt magról szeretnénk szaporítani, a magvetés után a kész kifejlett palántákat fogjuk kiültetni a szabadba.

Bővebben...

Kora tavasszal nyílnak a muscarik!

A muscari vagy ismertebb nevén a gyöngyike a kora tavasszal nyíló hagymás növények közé tartozik, amelyek már márciustól kék színbe öltöztetik kertünket.

Bővebben...

Frézia ültetése és termesztése kiskertben

Sokan a fréziát csak virágboltban vágott virágként látták, pedig kertünkbe vagy erkélyünkre is ültethetjük ezt a kedves színes virágot.

Bővebben...

Így tegyük még színesebbé kertünket ingyen!

Szeretnénk kertünket idén még szebbé színesebbé és változatosabbá tenni, de nincs rá pénzünk, hogy drága vetőmagokat vásároljunk? Akkor cseréljünk! >>>>>>>>>

Megmutatjuk a legszebb képeket a tavaszi orchidea kiállításról

A hétvégén mi is ellátogattunk a Vajdahunyadvárban megrendezésre kerülő tavaszi orchidea kiállításra.  Érdemes volt kivárni a hosszú sort, a bejáratnál, mert az orchideák szépsége szemkápráztató volt. Aki esetleg lemaradt a kiállításról, nézze meg ezeket a gyönyörű fotókat, amelyek a kiállítás egy részét mutatják be:

Bővebben...

 

Kamillatea készítése és hatása

A kamillatea számtalan betegségre nyújt megoldás, ismerjük meg ennek a sokoldalú gyógynövénynek a jótékony hatását, és elkészítését.

Bővebben...

hírek

Citrom itt is ott is!

A citrom az egyik legismertebb gyümölcsünk, amely számtalan módón felhasználható. Összegyűjtöttük a citrom 1x1-et! Bővebben...

Ínyencségek az erkélyről!

Ha már pompás és illatos fűszernövényeket termesztünk erkélyünkön vagy kertünkben, készítsünk belőlünk nyári finomságokat, és gusztusos ínyencségeket. Bővebben...

Redőnyakció!

Redőny Akció!

Ha ön 10 nm felett rendel tőlünk redőnyt most 10 % árengedményt adunk!

Redőnyklinika.hu: Megoldás meleg helyzetekre!