Hozzávalók:

1 db kígyóuborka, 3 csemege uborka, 3 kanál savanyú káposzta, 1 db édes hagyma, 1 db lilahagyma, 2 gerezd fokhagyma, 1 cs. kaporlevél, 2 dl natúr joghurt, só, bors.

Az uborkát megmossuk és héjastól felkarikázzuk.

Egy nagyobb salátástálba tesszük az uborkát, majd rákarikázzuk megtisztított hagymát, a savanyú káposztát, és a felszeletelt csemege uborkát. A fokhagymát megtisztítjuk és rányomjuk az uborkákra.

Sózzuk, borsozzuk, majd hozzáöntjük a joghurtot, és a felaprított kapor felét. Jól elkeverjük, majd rászórjuk a kapor másik felét és tálalásig hűtőszekrénybe téve érleljük.


Az idei Föld Napját egy különleges ajánlattal ünnepeljük: bemutatjuk nektek a Föld Napja Viráglabdamixet, ami egy limitált szériás különlegesség! Mindössze 50 doboz áll rendelkezésre, hogy megoszthassuk veletek ezt az izgalmas lehetőséget.

Ez a viráglabdamix a természet szerelmeseinek és a kertészkedés rajongóinak készült, akik arra vágynak, hogy egy kis színt és életet csempésszenek környezetükbe, miközben támogatják a helyi ökoszisztémát.

A Föld napja viráglabda most akciós áron kapható, a készlet erejéig! Kattints ide!