Arculattervezés a konyhában!

Felhasználó értékelés
Nagyon rosszNagyon jó 

A konyha tervezésekor nem csak a konyhaszekrény vagy a konyhagépek helyét kell megtervezni, de a konyha stílusát is el kell dönteni.

Egy konyha lehet modern csillogó, elegáns, vagy épp vidéki stílusú, de lehet rusztikus, vagy színes.

 

Gyakran elég átfesteni a konyha falát, vagy lecserélni a bútorok fogantyúit, máris megváltozik a konyha arculata. A konyhának tükröznie kell egyéni stílusunkat, de egyben harmonizálnia kell a lakás többi részével is.

Épp ezért már a tervezésnél érdemes felmérni a lakás többi helyiségét is, és megnézni a színeket, a stílusokat, formákat, színeket. A konyhát ezek alapján rendezzük be, és ezek alapján válasszuk ki a konyhabútort, a falak színét, a függöny vagy épp a csempe színvilágát, majd alakítsuk ki a harmonikus összképet. Minden egyes csészének, tányérnak, háztartási gépnek, és edénynek fontos szerepe lesz.


A konyha lehet friss és modern:

A modern konyha világos, levegős, de egyben praktikus is. Már a konyhabútor is tükrözi a legmodernebb desinget, és a konyhagépek ezt csak tovább fokozzák.

A vidéki konyha:

Családias meghitt környezetet teremt, túlnyomó részt a természetes anyagok dominálnak. A textilek lehetnek színesek vagy egyszínűek, virágmintásak. Jól illik hozzá a színes kézzel festett kerámia, és a rusztikus padló burkolat.


Csillogó és elegáns konyha:

Ez a stílus tökéletesen illik a modern városi élethez, ahol az elegancia a legfontosabb. A csillogó króm és a legmodernebb high-tech anyagok jellemezik.


Színes vidám konyha:

Itt kiélhetjük legélénkebb fantáziánkat is, ahol a színek merészsége jellemezi a konyhát. Lendületes egyben vidám hely, ahol a család és a barátok összegyűlnek egy jó ebédhez.

Shaker stílus:

Az időtlen klasszikus, a Shaker konyha szépségének titka a tisztaságában és az egyszerűségében rejlik, amelyeket a kézműves technika és a természetes anyagok uralnak.

6 egyszerű lépés, hogy édenkertté varázsold a balkont!

Ismerje meg ön is hat lépésben, hogyan tudja  a balkont virágzó oázissá varázsolni. Megmutatjuk, hogyan kell lépésről lépésre átalakítani az erkélyt, hogy az tényleg egy meghitt nyugodt kis oázis legyen, ahová kiülhetünk egy finom kávét elfogyasztani, dolgozni, könyvet olvasni, vagy barátokkal beszélgetni. >>>>>>>>>


Négylevelű madársóska szerencsét hoz ránk!

Aki szeretne, négylevelű lóherét találni kertjébe ültessen oxalist hiszen ez maga a szerencsenövény.

Bővebben...

Így vessünk fűmagot tavasszal!

Egy szépen ápolt zöld gyep, a legkisebb kertben is elfér. Akár egy méteres területre is vethetünk fűmagot. Ismerjük meg a füvesítés titkait, hogy a szomszéd fűje ne legyen zöldebb! Bővebben...

A rozmaring javítja a látást is!

Az ősi ázsiai és a korai európai kultúrákban széles körben használt gyógynövények egyre nagyobb figyelmet kapnak az utóbbi években a nyugati orvoslásban.

Bővebben...

Hol és hogyan szerezzük be az orchideákat?

Az orchidea egyes fajtái ma már nem számítanak ritkaságnak, hiszen szinte minden nagyobb kertészeti áruházban, szupermarketben és virágboltban megvásárolhatók.

Bővebben...

Az árpa fogyasztása megszépít minket!

Egy hosszú téli időszak után szervezetünknek szüksége van vitaminokra, ásványi anyagokra, hogy szervezetünk megerősödjön. Ebben segítenek a magvak ezek közül az árpa fogyasztása.

Bővebben...

A paradicsom termesztése

A paprikánál felsorolt módszerek a paradicsom esetében is alkalmazhatók, de én inkább egy negyedik módszert javasolnék. Késő ősszel, ha már a paradicsom is teljesen beérett, hagyj meg néhány szép példányt, amiről úgy gondolod, hogy magnak alkalmas lesz.

Bővebben...

6 egyszerű lépés, hogy édenkertté varázsold a balkont!

Ismerje meg ön is hat lépésben, hogyan tudja  az erkélyt, balkont virágzó oázissá varázsolni. Megmutatjuk, hogyan kell lépésről lépésre átalakítani az erkélyt, hogy az tényleg egy meghitt nyugodt kis oázis legyen, ahová kiülhetünk egy finom kávét elfogyasztani, dolgozni, könyvet olvasni, vagy barátokkal beszélgetni.

Bővebben...

Íme, a tavaszi hóvirágmező lenyűgöző szépsége! Gyönyörű fotókkal!

A tavasz első és talán legszebb virága a hóvirág, amely a még élettelen egyhangú erdő talaján, mint valami hófehér szőnyeg terül el.

Bővebben...

A gyöngyvirág ültetése tavasszal

A gyöngyvirág a májusi kert legelső lakója, hiszen már május elején fellelhetjük kertünkben a hófehér bókoló gyöngyvirágokat. Akinek még nincs a kertjében gyöngyvirág, tavasszal nekifoghat a telepítésnek.

Bővebben...

Kezdődhet a tavaszi magvetés!

Bár még az idő korai a kertbarátok már alig várják, hogy kiszabaduljanak a kertbe és elültethessék az első virágokat. Bővebben...

Így tegyük még színesebbé kertünket ingyen!

Szeretnénk kertünket idén még szebbé színesebbé és változatosabbá tenni, de nincs rá pénzünk, hogy drága vetőmagokat vásároljunk? Akkor cseréljünk! >>>>>>>>>

 

5 gyógytea betegségek kezelésére!

Mielőtt a gyógyszeres üveghez nyúlunk, érdemes kipróbálni a gyógyteákat, amelyek szinte minden betegségre enyhülést hoznak. Bővebben...

hírek

Így gyűjtik be és dolgozzák fel az aloe vera leveleit!

Az aloe vera Afrikában ma is egy vadon élő növény, de több kontinensen is megtalálható, és ma már nagyban termesztik is, értékes hatóanyagai miatt.

Bővebben...

Így kertészkedjünk napfényben!

Sok hobbikertész panaszkodik, ha nyáron túl sok a napsütés kertjében és a növények egy része kiég a hőségben. Pedig számtalan növény van, amelyek egyenesen imádják a napot és a meleget. Bővebben...

Redőnyakció!

Redőny Akció!

Ha ön 10 nm felett rendel tőlünk redőnyt most 10 % árengedményt adunk!

Redőnyklinika.hu: Megoldás meleg helyzetekre!