1 csokor fűszerzöld (rozmaring, kakukkfű, majoránna), 2 evőkanál joghurt, 1 evőkanál mustár, 1 evőkanál salátaolaj, néhány szál snidling, só, őrölt bors.

 

A csirkemellet kevés sóval és a zöldfűszer-csokorral megfőzzük, lebőrözzük, kicsontozzuk. A megtisztított hagymát karikára vágjuk, kis időre vízbe áztatjuk, majd lecsepegtetjük. A megmosott zellerszárakat (lehetőleg halványított zeller legyen) kisebb darabokra vágjuk.


A felkockázott húst, ananászt, a hagymát és a zellert egy tálban összekeverjük, megszórjuk az apróra vágott snidlinggel, vagy zöldhagyma szárával. A joghurtból, mustárból, olajból, csipet sóból és a frissen őrölt borsból készült mártással összekeverhetjük a salátát, de már a tányérokra halmozott adagok tetejére is önthetjük.


Az idei Föld Napját egy különleges ajánlattal ünnepeljük: bemutatjuk nektek a Föld Napja Viráglabdamixet, ami egy limitált szériás különlegesség! Mindössze 50 doboz áll rendelkezésre, hogy megoszthassuk veletek ezt az izgalmas lehetőséget.

Ez a viráglabdamix a természet szerelmeseinek és a kertészkedés rajongóinak készült, akik arra vágynak, hogy egy kis színt és életet csempésszenek környezetükbe, miközben támogatják a helyi ökoszisztémát.

A Föld napja viráglabda most akciós áron kapható, a készlet erejéig! Kattints ide!