Hozzávalók: 2,5 dl joghurt,8 db friss fokhagymagerezd, 3 db vékony szelet gyömbérgyökér,5 teáskanál chili, vagy csípős paprika, l,5 teáskanál só, és kb.6-8 darab csirkecomb, vagy ennek megfelelő egész csirke /1 kg körüli/
Elkészítés: A fokhagymát, gyömbért és a joghurtot összeturmixoljuk, hozzáadjuk a sót, és a paprikát.
A csirkét tálba téve leöntjük a mártással és hűtőszekrényben félnap, de jobb egy napig állni, hagyni. Tepsibe téve sütőben ropogósra sütjük. Én nagyon szeretem, roston grillezni. Egyaránt
finom hidegen és melegen sok salátával.
A receptet Arató Győzőné nevű kedves olvasónk küldte be.
Az idei Föld Napját egy különleges ajánlattal ünnepeljük: bemutatjuk nektek a Föld Napja Viráglabdamixet, ami egy limitált szériás különlegesség! Mindössze 50 doboz áll rendelkezésre, hogy megoszthassuk veletek ezt az izgalmas lehetőséget. Ez a viráglabdamix a természet szerelmeseinek és a kertészkedés rajongóinak készült, akik arra vágynak, hogy egy kis színt és életet csempésszenek környezetükbe, miközben támogatják a helyi ökoszisztémát. A Föld napja viráglabda most akciós áron kapható, a készlet erejéig! Kattints ide!