A veranda vagy terasz, de akár a bejárat ajtó környezet is ideális lehet arra, hogy egy kisebb oázist varázsoljunk ide. Elég hozzá néhány szép dísznövény és pár ügyes trükk és máris különleges csábító hívogató lesz házunk bejárata.

Itt is varázsolhatunk vidéki romantikus stílust, amelyhez szabadjára engedhetjük fantáziánkat, bátran használjunk, élénk színeket, fessük a bejárati ajtót tengerkék színre a kerítést hófehérre majd egészítsük ki az összképet piros rózsákkal és rózsaszín kúszónövényekkel. A fehére festett házfal és a kék kerítés máris egy tengerpart mediterrán vidékét idézi fel, amelyhez jól illik a hibiszkusz vagy a leander látványa.


A verandára lécekből egy pergolát is készíthetünk, amelyre gyönyörű kúszó növényeket futtathatunk fel, de ne felejtsük el a funkcióját is, pl. jó, ha megvéd minket az esőtől és széltől, amíg a kulcsot keressük a táskánkban. Mivel a kúszó növényeknek is nagy a súlya és egy erősebb szeles viharos időt is ki kell, hogy bírjon egy ilyen építmény jó, ha erős anyagból építjük fel a szerkezetet. A bejárat elé vagy mellé tehetünk színes széket, padot és pár dézsában elültetett dísznövényt, amely lehet muskátli, fűszernövény, vagy egynyári növények keveréke is.


Nyáron kitehetjük ide a pálmákat, vagy szobanövényeket is, de felakaszthatunk itt pár csüngő növényt kosárban, pár petúniát vagy verbénát. Fontos hogy ezeket a növényeket úgy helyezzük el, hogy könnyen tudjuk, őket locsolni ám senki ne akadjon bele a cserépbe.

A ház fala is ideális felület a kertészkedésre, futtassunk felkülönböző futó növényeket, rózsát, borostyánt, de akár babot vagy borsót is futtathatunk ide.

A kapuhoz vagy bejáratot építsünk rózsalugast ahová futó rózsából lehet gyönyörű kaput készíteni, a kerítés mellé pedig sövénynövényeket lehet telepíteni, amelyek nyáron virágokkal, teszik még szebbé otthonunkat.


Az idei Föld Napját egy különleges ajánlattal ünnepeljük: bemutatjuk nektek a Föld Napja Viráglabdamixet, ami egy limitált szériás különlegesség! Mindössze 50 doboz áll rendelkezésre, hogy megoszthassuk veletek ezt az izgalmas lehetőséget.

Ez a viráglabdamix a természet szerelmeseinek és a kertészkedés rajongóinak készült, akik arra vágynak, hogy egy kis színt és életet csempésszenek környezetükbe, miközben támogatják a helyi ökoszisztémát.

A Föld napja viráglabda most akciós áron kapható, a készlet erejéig! Kattints ide!