Hozzávalók: 1 evőkanál szárított levendula, 2 citrom leve, 4 evőkanál cukor, 1 liter víz
A levendulavirágot öntsük nyakon forró vízzel, hogy kiázzanak belőle az illat és aromaanyagok, és tegyük félre kb. 10 percig, majd szűrjük le.
Egy kancsóba facsarjuk ki a citromok levét, öntsük fel hideg vízzel, ízesítsük kedvünk szerint cukorral, majd adjuk hozzá a levendulafőzetet is. végül citromkarikákkal díszítve tálaljuk hidegen a vendégeknek.
Az idei Föld Napját egy különleges ajánlattal ünnepeljük: bemutatjuk nektek a Föld Napja Viráglabdamixet, ami egy limitált szériás különlegesség! Mindössze 50 doboz áll rendelkezésre, hogy megoszthassuk veletek ezt az izgalmas lehetőséget.
Ez a viráglabdamix a természet szerelmeseinek és a kertészkedés rajongóinak készült, akik arra vágynak, hogy egy kis színt és életet csempésszenek környezetükbe, miközben támogatják a helyi ökoszisztémát.
A Föld napja viráglabda most akciós áron kapható, a készlet erejéig! Kattints ide!