Hozzávalók: 1 csésze friss vagy szárított levendulavirág, 500 ml forrásban levő víz, 250 ml citromlé, 1 csésze cukor, és friss gyümölcs a tálaláshoz.

Vegyünk, egy rozsdamentes edényt öntsük, bele a vizet forraljuk fel, majd adjuk hozzá a levendulavirágot. Hagyjuk a virágokat a vízben kb. 15 percig majd egy szűrön szűrjük át az egészet.


Ezután ízesítsük cukorral, citromlével, tegyünk, a pohárba jégkockát majd díszítsük fel a poharat friss gyümölccsel vagy narancskarikával.

Lehűtve jéghidegen kínáljuk.

Találkozz velünk a @GardenExpo 2024 kerti életmód kiállításon március 22-24. között! Csatlakozz a hivatalos eseményhez, és értesülj első kézből a legújabb kerti trendekről és izgalmas újdonságokról! Kattints ide!