Ültethetünk a balkonládába nagy virágú fajtát, amely 5-15 cm.-es virágátmérővel rendelkezik, vagy választhatjuk a sokvirágú fajtákat, illetve a csüngő virágú begónia is nagyon látványos. Nagyon fontos hogy a gumós begóniát csak félárnyékba ültessük, mert a naptól védett helyen fejlődik a legszebben.

 

Vízigényes balkonnövény, de lehetőleg csapadékos, hűvösebb időben kerüljük a túllocsolást, hagyjuk, hogy a növény földje kiszáradjon a két öntözés között.

A gumós begónia a balkonládák, és csüngő virágtartók kedvelt növénye, amely fehér, sárga, rózsaszín és piros színben is pompázik kertünkben.


Az idei Föld Napját egy különleges ajánlattal ünnepeljük: bemutatjuk nektek a Föld Napja Viráglabdamixet, ami egy limitált szériás különlegesség! Mindössze 50 doboz áll rendelkezésre, hogy megoszthassuk veletek ezt az izgalmas lehetőséget.

Ez a viráglabdamix a természet szerelmeseinek és a kertészkedés rajongóinak készült, akik arra vágynak, hogy egy kis színt és életet csempésszenek környezetükbe, miközben támogatják a helyi ökoszisztémát.

A Föld napja viráglabda most akciós áron kapható, a készlet erejéig! Kattints ide!