Nyársak elkészítése roppant egyszerű:

1. Kb. 4-5 cm széles és 10 cm hosszú csirkemell csíkokat vágunk, picit megklopfoljuk.
2. Enyhén megsózzuk mindkét oldalát a  húsnak, majd egy szép széles medvehagyma levelet fektetek rá.
3. Az egyik szélébe kb. 4-5 cm hosszú és 1 cm vastag sajt hasábot helyezek és feltekerem az egészet.
4. Majd egy éles késsel kettévágom a hengert és két töltött húscsigát nyársra húzzuk.
5. Ezt követi majd másik négy.  Egy nyársra 6 csigát szúrtam fel. Egy serpenyőben felforrósítjuk az olajat és gyorsan minden oldalát átsütöm a húsnak. Közben mozsárban durvára tört rózsaborssal megszórom a nyársak minden oldalát.


6. A sajt egy picit meg fog olvadni, de semmi baj nem lesz. Annyi idei nem éri a hő, hogy kicsorogjon a tekercsekből. De ha valaki nagyon biztos akar lenni a dolgában, akkor válasszon grill sajtot. Az biztosan nem fog kifolyni.
A múlt alkalommal benevezett friss tavaszi medvehagymás salátával istenien könnyű ebéd!

Tóth-Nacsa Ági


Az idei Föld Napját egy különleges ajánlattal ünnepeljük: bemutatjuk nektek a Föld Napja Viráglabdamixet, ami egy limitált szériás különlegesség! Mindössze 50 doboz áll rendelkezésre, hogy megoszthassuk veletek ezt az izgalmas lehetőséget.

Ez a viráglabdamix a természet szerelmeseinek és a kertészkedés rajongóinak készült, akik arra vágynak, hogy egy kis színt és életet csempésszenek környezetükbe, miközben támogatják a helyi ökoszisztémát.

A Föld napja viráglabda most akciós áron kapható, a készlet erejéig! Kattints ide!