A CSOKIKRÉMHEZ: 20-20 dkg margarin, porcukor és csokoládé

A FEHÉR KRÉMHEZ: 2 dl tej, 2 dkg liszt,1 tasak vaníliás cukor, 15-15 dkg margarin és porcukor.

Elkészítés: A tojássárgákat a porcukorral, és a vaníliás cukorral habosra keverjük. A tojásfehérjéből kemény habot verünk, és óvatosan összekeverjük a tojássárgájával. Beleszórjuk a kakaót, a diót és a lisztet. Óvatosan összedolgozzuk, és ki- kent, lisztezett formába öntjük. Előmelegített sütőben, közepes hőmérsékleten, lassan sütjük.


A csokikrémhez a margarint és a porcukrot jól kikeverjük, és a megpuhított csokoládéval habosra keverjük. A fehér krémhez a tejben elkeverjük a lisztet és a vaníliáscukrot, majd állandóan kevergetve sűrűre főzzük. A margarint a porcukorral habosra keverjük, majd belekeverjük a már kihűlt pépet. A tortát 3 lapra vágjuk, és a kétféle krémmel megtöltjük. A torta tetejét bevonjuk csokikrémmel, és a fehér krémmel díszítjük.

Találkozz velünk a @GardenExpo 2024 kerti életmód kiállításon március 22-24. között! Csatlakozz a hivatalos eseményhez, és értesülj első kézből a legújabb kerti trendekről és izgalmas újdonságokról! Kattints ide!