Talán neked is ismerős az a szituáció, amikor elfelejted, hogy melyik növényt vagy vetőmagot hová ültetted a kertbe, vagy melyik növényt mikor öntözted, és hogyan gondoztad. Megmutatom neked, én hogyan szabadultam meg az állandó nem emlékszem és elfelejtettem szavaktól a kertészkedés során.

Elültettem egy évelő növényt a kertembe, de a következő tavasszal nem találtam meg. Majd ültettem egy paradicsom magot, de mivel nem írtam fel fajta nevét a következő évben nem tudtam melyik volt az előző évi paradicsom, így egy másik fajtát ültettem, de nem volt olyan jó a termése.

És még sorolhatnám mennyi olyan egyszerű, de igen fontos információ volt, amit fejben kellet volna tartanom a kertészkedés során, de mindig elvesztek az információk.

Ezért belekezdtem egy kertészeti napló írásába.

Így mostantól nincs elfelejtett növény, vagy vetőmag, és gondozási információ, hónapról hónapra, minden apró lépést, kerti munkát, és megfigyelést feljegyzek. Így jövőre nincs más dolgom, mint megnézni az előző évi feljegyzéseimet, és máris tudom milyen kerti munkák, praktikák, és növények várnak rám-

Találtam a Zümishopban egy gyönyörű szép kertészeti jegyzetfüzetet, amelybe nem csak az aktuális hónap kerti munkáit tudom feljegyezni, de gyönyörű szép idézetek is vannak a füzetben, így a lelkemet is simogatják ezek az idézetek.

A kertészeti jegyzetfüzetet itt tudod megnézni >>>>>