Segítségükkel és egy kis rutinnal varázsolni is lehet, a hozzáértés hiányával azonban tönkre is tehetjük vele az ételt! Lássunk három fűszerkeveréket, amivel biztosan nem lehet mellélőni! Adagolás ízlés szerint!

Magyaros fűszerkeverék

Minden magyaros étel alapja a pirospaprika. A sertésszeletet a legkönnyebb elkészíteni magyaros ízűre, csak fél órával a sütés előtt be kell dörzsölni a húst a magyaros fűszerkeverékkel: só, bors, pirospaprika, fokhagymapor, kömény, mehet bele szárított zeller és majoránna is!

Curry: az indiai fűszerkeverék

A curry egy indiai ízvilágot utánzó fűszerkeverék, amit különböző indiai fűszerekből állítanak össze. Összetevői általában a római kömény, koriandermag, kurkuma, fehér mustármag, gyömbér, csili. Készítsük el házilag!

Görög gyros fűszerkeverék

Ki ne szeretné a gyros húst? Az eredeti görög gíroszt az alábbi fűszerekkel készítik: só, bors, fokhagyma, vöröshagyma, bazsalikom, majoranna, borsikafű, rozmaring, kakukkfű, kömény, oregánó.

Persze a fenti fűszerek és fűszerkeverékek kombinálhatók, de gyakorlat nélkül óvatosan bánjunk velük!


Az idei Föld Napját egy különleges ajánlattal ünnepeljük: bemutatjuk nektek a Föld Napja Viráglabdamixet, ami egy limitált szériás különlegesség! Mindössze 50 doboz áll rendelkezésre, hogy megoszthassuk veletek ezt az izgalmas lehetőséget.

Ez a viráglabdamix a természet szerelmeseinek és a kertészkedés rajongóinak készült, akik arra vágynak, hogy egy kis színt és életet csempésszenek környezetükbe, miközben támogatják a helyi ökoszisztémát.

A Föld napja viráglabda most akciós áron kapható, a készlet erejéig! Kattints ide!