Hozzávalók:

80 dkg felsál, 15 dkg vöröshagyma, fél citrom, só,bors, gyömbérpor, babérlevél, 1 kanbál mustár, 5 dl barna sör.

A húst jó alaposan megmossuk, majd bedörzsöljük a gyömbérporral, és egy vastag falú edénybe vagy sütőtálba tesszük.

Mellé rakjuk a felkarikázott hagymát, a babérlevelet, a citrom héját, és a sört aláöntve, lefedve megpároljuk. Ha átpárolódott aláöntjük, a többi sört ízesítjük sóval, borssal és forró sütőbe tolva teljesen átsütjük.

Ha a hús már puha kivesszük tálból és a visszamaradt pecsenye levet mustárral, kevés citromlével összeforraljuk, és ráöntjük a húsra.

Találkozz velünk a @GardenExpo 2024 kerti életmód kiállításon március 22-24. között! Csatlakozz a hivatalos eseményhez, és értesülj első kézből a legújabb kerti trendekről és izgalmas újdonságokról! Kattints ide!