Miközben az ember kisétál a kávézóból a pohárral a kezében, a kávéja rejtett információkat árul el róla a szembejövőknek. Judi James és James Moore, testbeszéd-szakértők új könyvükben megfejtik, mit árul el a kávé az önértékelésről, stressz-szintről, sőt, még a szexuális életről is.

AZ ESZPRESSZÓ-RAJONGÓ

James és Moore az eszpresszót a kávévilág „szűrőtlenjének” hívja. Akik eszpresszót isznak, általában szeszélyesek, szívósak és keményen dolgoznak. Vezetői pozícióra törnek és gyorsan akarják elérni céljukat. Ki nem állhatják a bolondokat, de kemények és hajlamosak gyanús ügyletekbe keveredni, majd kétes módon igyekeznek azokat helyrehozni. Általában tapasztalt, izgalmas és tökéletes szeretők, de nem a megbízhatóságukról és hűségükről híresek.

A FEKETEKÁVÉ-IVÓ

Ez a típus minimalista, mindenből a kedvezményest választja, az élethez közvetlen módon áll hozzá. A feketekávé fogyasztó általában csendes és hangulatember, időnként rövid időkre elvonul. „Bonyolult, de általában jó barát, munkatárs vagy társ.” – vonta le a következtetést James és Moore.

TEJESKÁVÉ-BARÁTOK

Tipikus metroszexuálisok, vagy gyűjtik a plüssállatokat. Mindenáron szeretetre vágynak. A tejeskávét kortyolgató főnök biztosan egérhangon közli az elbocsátás tényét.

AKIK A CAPUCCINORA SZAVAZNAK

Mit nem lehet szeretni az extrovertált, optimista capuccino-fogyasztón? Ugyanolyanok, mint a kedvenc italuk: habosak és buborékosak. A részletek untatják őket, és szeretik az anyagi világot, persze nem túlságosan. "Freud kedvére csemegézhetne a lelkükben" – írja James és Moore. „A capuccino habja igazi megpróbáltatás a nyelvnek, és inkább a kávéivás fizikai élménye jelent sokat.” A capuccino-rajongó élvezi a szexet, de fantáziátlan partner mellett nem sokáig maradnak meg.

AZONNAL OLDÓDÓ

Vidám, egyenes típusok, akik szeretnek nevetni, és azt vallják: „ne javítsd meg azt, ami nem tört el”. Kerülik a kalandokat a karrierjük során, másoknak kell megmutatniuk személyiségük rejtett mélységeit. A túl józan instantkávé ivók allergiásak a kérkedésre, szex közben sem veszik le a zoknijukat.


KOFFEINMENTES SZÓJATEJJEL

Álszent környezetvédő, azzal akarja felhívni magára a figyelmet, hogy válogat, kényeskedik. Az ágyban is finnyáskodik. Ez az összeállítás hatásvadász, állandó figyelmet igénylő emberre utal, aki mindig arra vágyik, amit nem kaphat meg. „Ha a koffeintől remegni kezd, a tehéntejtől meg kiütést kap, kevés esélye marad a társadalomban.” – állapítja meg James és Moore.

FRAPPUCINO-KEDVELŐK

Hebehurgyák és sekélyesek. Bármit kipróbálnak, amit egy híresség is már megtett. Divatdiktátornak tartják magukat, de igazából csak a külsőségekre adnak. A kapcsolataik általában csak addig tartanak, mint a kávéjuk, James és Moore szerint.

AKI KOFFEINMENTESET ISZIK

A vélemény nem túl kedvező. Aki a kávétól fél, az élettől is retteg, állítja James és Moore. Aki nem bírja a kávéízt, az még nem nőtt fel, és nem árt csatlakoznia a felnőttek világához. Azonban a helyzet nem reménytelen. A könyv márciusban jelenik majd meg, „The You Code” címmel.

Forrás:medipress.hu


Az idei Föld Napját egy különleges ajánlattal ünnepeljük: bemutatjuk nektek a Föld Napja Viráglabdamixet, ami egy limitált szériás különlegesség! Mindössze 50 doboz áll rendelkezésre, hogy megoszthassuk veletek ezt az izgalmas lehetőséget.

Ez a viráglabdamix a természet szerelmeseinek és a kertészkedés rajongóinak készült, akik arra vágynak, hogy egy kis színt és életet csempésszenek környezetükbe, miközben támogatják a helyi ökoszisztémát.

A Föld napja viráglabda most akciós áron kapható, a készlet erejéig! Kattints ide!