A saláta mártásához a kefirbe belekeverem az olajat és az almaecetet, majd megsózom, megborsozom, csipet cukorral és a szegfűszeggel ízesítem, végül belekeverem a megtisztított, zúzott fokhagymát. Hozzáadom még a megmosott és lecsöpögtetett, nagyon finomra aprított zöldhagymaszárat és a reszelt sajtot.
A sima mártást lefedem, és jól behűtöm. Közben a megfőtt burgonyát meghámozom, és kis kockákra vágom, a szilvát levétől lecsöpögtetem, kimagozom, és vékony csíkokra metélem. A megmosott, héjas almát ugyancsak felcsíkozom, majd az egészet salátástálba öntöm, rálocsolom a mártást, és jól átkeverve teszem be a hűtőszekrénybe néhány órára, hogy az ízei összeérjenek.
Elkészítési ideje: kb. 50 perc.
Az idei Föld Napját egy különleges ajánlattal ünnepeljük: bemutatjuk nektek a Föld Napja Viráglabdamixet, ami egy limitált szériás különlegesség! Mindössze 50 doboz áll rendelkezésre, hogy megoszthassuk veletek ezt az izgalmas lehetőséget. Ez a viráglabdamix a természet szerelmeseinek és a kertészkedés rajongóinak készült, akik arra vágynak, hogy egy kis színt és életet csempésszenek környezetükbe, miközben támogatják a helyi ökoszisztémát. A Föld napja viráglabda most akciós áron kapható, a készlet erejéig! Kattints ide!