Hozzávalók:

80 dkg sertéskaraj, 1 kg gyalult spárgatök, 20 dkg zöldpaprika, 10 dkg vöröshagyma, 2 cs. kapor, 1 cs. borsikafű, só, 8 dkg vaj, 5 dkg zsír, köménymag, fél citrom leve.

Egy nagyobb tepsit előkészítünk, a húst besózzuk, borsozzuk, lerakjuk, a tepsibe majd megszórjuk köménymaggal, és olajat öntünk rá.

Kb.60 perc alatt készre sütjük. Közben elkészítjük a köretet. Vajban üvegesre pirítjuk a vöröshagymát, hozzáadjuk a szeletelt zöldpaprikát, majd kis idő múlva a gyalult tököt. Pici sóval meghintjük, meglocsoljuk citromlével, és 5 -10 perc alatt összepároljuk, a végén pedig meghintjük finomra vágott kaporral. Tálaláskor a húst kiszedjük, felszeleteljük és körberakjuk a tökkel.


Az idei Föld Napját egy különleges ajánlattal ünnepeljük: bemutatjuk nektek a Föld Napja Viráglabdamixet, ami egy limitált szériás különlegesség! Mindössze 50 doboz áll rendelkezésre, hogy megoszthassuk veletek ezt az izgalmas lehetőséget.

Ez a viráglabdamix a természet szerelmeseinek és a kertészkedés rajongóinak készült, akik arra vágynak, hogy egy kis színt és életet csempésszenek környezetükbe, miközben támogatják a helyi ökoszisztémát.

A Föld napja viráglabda most akciós áron kapható, a készlet erejéig! Kattints ide!