Hozzávalók: 
- 1 kg gyümölcs (80 dkg málna, 20 dkg ribizli)
- 350 g cukor
- 1 dzsemfix

 
A kiválogatott málnát és a kacsról leszedett ribizlit lemérjük, majd főzőedénybe rakjuk és sokszori kevergetés mellett felforraljuk. Közben kimérjük a gyümölcshöz hozzáadandó cukrot és a dzsemfixet. Ezt a gyümölcs felforralása után folyamatosan a málnához adagoljuk, folytonos kevergetés mellett. Végül még egy fél percig főzzük. Ha levettük a tűzről, üvegekbe töltjük, melyeket jól lezárunk, és pár percre fejre állítunk.
 
Ezt olvasta már?
 

Az idei Föld Napját egy különleges ajánlattal ünnepeljük: bemutatjuk nektek a Föld Napja Viráglabdamixet, ami egy limitált szériás különlegesség! Mindössze 50 doboz áll rendelkezésre, hogy megoszthassuk veletek ezt az izgalmas lehetőséget.

Ez a viráglabdamix a természet szerelmeseinek és a kertészkedés rajongóinak készült, akik arra vágynak, hogy egy kis színt és életet csempésszenek környezetükbe, miközben támogatják a helyi ökoszisztémát.

A Föld napja viráglabda most akciós áron kapható, a készlet erejéig! Kattints ide!