Ma már ezeket az emberek világhírnévre tettek szert a szakmában, és olyan laboratóriumban dolgoznak, amelyeket valamelyik nagyobb parfümcég működtet.

Annick Goutal is nagy név a szakmában, akit az ösztönösség és az érzékenység vezet munkája közben, a természetből meríti ihletét. Ma már nincs köztünk, de munkája tovább él illatszer boltjában, Párizsban és minőségi parfümjeiben, mint pl. a Sables, Passion, Grand Amour.

Az egyik híres parfümje a Eau d’ hadrien örök siker marad citrusos, zöld és gyümölcsös illatú, lágy finom parfüm. Illata tartós, ezer közül is felismerhető óarany díszítésű üvegéről, és különleges 1925-ben tervezett flakonjáról, amely arany fátyolszövetbe van csomagolva.


Az idei Föld Napját egy különleges ajánlattal ünnepeljük: bemutatjuk nektek a Föld Napja Viráglabdamixet, ami egy limitált szériás különlegesség! Mindössze 50 doboz áll rendelkezésre, hogy megoszthassuk veletek ezt az izgalmas lehetőséget.

Ez a viráglabdamix a természet szerelmeseinek és a kertészkedés rajongóinak készült, akik arra vágynak, hogy egy kis színt és életet csempésszenek környezetükbe, miközben támogatják a helyi ökoszisztémát.

A Föld napja viráglabda most akciós áron kapható, a készlet erejéig! Kattints ide!