A burgonyát a saláta fogyasztása előtt lévő napon megfőzöm, majd meghámozva hagyom kihűlni, és a hűtőszekrényben tartom másnapig. (Az a lényeg, hogy a főtt burgonya megdermedjen.) Másnap a kovászos uborkával együtt az almareszelő durva fokán lereszelem.

Salátástálban a joghurtot összekeverem a megtisztított és zúzott fokhagymával, a sóval, a borssal, a cukorral és a megmosott, lecsöpögtetett, apróra metélt zöld kaporral. Ebbe a mártásba forgatom bele a lereszelt uborkás burgonyát, és az egészet alaposan összekeverve lefedem. A hűtőszekrényben érlelem néhány órán keresztül és hidegen tálalom.

Elkészítési ideje: 50 perc.


Az idei Föld Napját egy különleges ajánlattal ünnepeljük: bemutatjuk nektek a Föld Napja Viráglabdamixet, ami egy limitált szériás különlegesség! Mindössze 50 doboz áll rendelkezésre, hogy megoszthassuk veletek ezt az izgalmas lehetőséget.

Ez a viráglabdamix a természet szerelmeseinek és a kertészkedés rajongóinak készült, akik arra vágynak, hogy egy kis színt és életet csempésszenek környezetükbe, miközben támogatják a helyi ökoszisztémát.

A Föld napja viráglabda most akciós áron kapható, a készlet erejéig! Kattints ide!