Kettéveszem (az egyiket kicsit többre hagyom), a nagyobb darabot kinyújtom, tepsibe terítem, a tölteléket elegyengetem rajta, a másik kinyújtott tésztát ráborítom, 1 felvert tojással megkenem, megszurkálom (elég sűrűn, egyik sort jobbra, másikat balra fordított villával - így még jól is néz ki, nem csak finom!), kisütöm. Ha kihűlt, kockákra vágva tálalom.

Ha van kimaradt tojásfehérje, akkor csak azzal kenem meg, a tetejét pedig megszórom kristálycukorral - így egy kicsit más jellegű, de szintén nagyon finom lesz! A töltelék: kilónyi almát megtisztítok, lereszelem, cukorral, fahéjjal ízesítve addig főzöm, amíg a levét elfövi. Még melegen (de nem forrón!) 10 dkg Rama margarint keverek bele - ettől lesz más az íze, mint a legtöbb almás süteménynek.


Az idei Föld Napját egy különleges ajánlattal ünnepeljük: bemutatjuk nektek a Föld Napja Viráglabdamixet, ami egy limitált szériás különlegesség! Mindössze 50 doboz áll rendelkezésre, hogy megoszthassuk veletek ezt az izgalmas lehetőséget.

Ez a viráglabdamix a természet szerelmeseinek és a kertészkedés rajongóinak készült, akik arra vágynak, hogy egy kis színt és életet csempésszenek környezetükbe, miközben támogatják a helyi ökoszisztémát.

A Föld napja viráglabda most akciós áron kapható, a készlet erejéig! Kattints ide!