Hozzávalók:

4 tojás, 30 dkg spenót püré, 10 dkg reszelt sajt, 1 kanál olaj, 1 kanál vaj, fél citromlé, szerecsendió, só, bors.

A tojásokat felverjük, sózzuk, borsozzuk, majd olvasztott vajon omletteket sütünk belőlük. Ha az omlettek elkészültek, a serpenyőben megpároljuk a spenótot, vagy ha mirelitet használunk, addig melegítjük, amíg az összes leve el nem fő. A kész parajkrémmel megkenjük az omletteket, és felgöngyöljük őket, majd egy tűzálló tálba egymása mellé lerakjuk őket.

A tekercseket meghintjük szerecsendióval, a citrom reszelt héjával, és finom reszelt sajttal, majd előmelegített sütőben megsütjük.

Ezt olvasta már?

Együnk sok brokkolit és spenótot!

Medvehagymás spenót borsikafüves mozzarellagolyókkal

Medvehagymás, spenótos töltött tojás


Az idei Föld Napját egy különleges ajánlattal ünnepeljük: bemutatjuk nektek a Föld Napja Viráglabdamixet, ami egy limitált szériás különlegesség! Mindössze 50 doboz áll rendelkezésre, hogy megoszthassuk veletek ezt az izgalmas lehetőséget.

Ez a viráglabdamix a természet szerelmeseinek és a kertészkedés rajongóinak készült, akik arra vágynak, hogy egy kis színt és életet csempésszenek környezetükbe, miközben támogatják a helyi ökoszisztémát.

A Föld napja viráglabda most akciós áron kapható, a készlet erejéig! Kattints ide!