A spagettit apróra összetöröm, és beleszórom egy nagy tepsibe. Ráhintem a darált diót és a megtisztított, zúzott fokhagymát. Ezután megszórom a sóval és a törött borssal, végül pedig ráöntöm a tejet. (Jó, ha a tepsi nagy, hogy a forrásban lévő tej ne futhasson ki belőle.) A tepsit alufóliával nagyon szorosan, lehetőleg légmentesen lezárom, és az előmelegített, forró sütőbe tolom.

Közepes lángon párolom legalább 50 percen keresztül. Ezután a fóliát leveszem. Ha a tészta az összes tejet beszívta, akkor már készen is van. Ha nem, tovább párolom, ismét csak fedő alatt. Tálalás előtt átforgatom, és salátát kínálok mellé.

Elkészítési ideje: kb. 70 perc.

Találkozz velünk a @GardenExpo 2024 kerti életmód kiállításon március 22-24. között! Csatlakozz a hivatalos eseményhez, és értesülj első kézből a legújabb kerti trendekről és izgalmas újdonságokról! Kattints ide!