A csirkemájat felhúzzuk a nyársra, majd sorban a gombát, a hagymát, a szalonnát, majd újra jöhet a csirkemáj.

Addig ismételjük, amíg az összes hozzávaló el nem fogy.

A nyársakat megkenjük olajjal, rostélyra tesszük, és időnként forgatva megsütjük. tálaláskor megszórjuk sóval és borssal, és friss salátával kínbáljuk.

A nyársot kedvünk és ízlésünk szerint variálhatjuk, illetve kibővíthetjük zöldségekkel.


Az idei Föld Napját egy különleges ajánlattal ünnepeljük: bemutatjuk nektek a Föld Napja Viráglabdamixet, ami egy limitált szériás különlegesség! Mindössze 50 doboz áll rendelkezésre, hogy megoszthassuk veletek ezt az izgalmas lehetőséget.

Ez a viráglabdamix a természet szerelmeseinek és a kertészkedés rajongóinak készült, akik arra vágynak, hogy egy kis színt és életet csempésszenek környezetükbe, miközben támogatják a helyi ökoszisztémát.

A Föld napja viráglabda most akciós áron kapható, a készlet erejéig! Kattints ide!