A 35 éves színésznő elárulta, mi a titka fiatalos szépségének, és a titok leginkább egy átlagos bevásárlólistához hasonlít.

„A legfontosabb, hogy amikor belenézel a tükörbe, fogadd el magad. Az elme a hibákat keresi majd. Emlékeztesd magad arra a szépségre, ami te vagy, hogy eloszlasd a rossz gondolatokat”, írja Paltrow a Goop nevű internetes oldalon.

Ezután következnek a szépségápolási cikkek a testápolónak használt extraszűz kókuszolajtól a fáradt, táskás szemek ellenszeréig, a hideg kiskanálig.


A legjobb bőrtisztítás Gwyneth szerint, amikor egy háromfázisú folyamatban cukorral, olivaolajjal, majd durvára őrölt kávéval dörzsöljük le a bőrünket. Ezután következik a zablisztes méz-pakolás, amelyet az aloe vera-masszázs követ.

Ugye, hogy így már sokkal érdekesebb helynek tűnik a konyhánk?

[Forrás: OrientPress Hírügynökség]


Az idei Föld Napját egy különleges ajánlattal ünnepeljük: bemutatjuk nektek a Föld Napja Viráglabdamixet, ami egy limitált szériás különlegesség! Mindössze 50 doboz áll rendelkezésre, hogy megoszthassuk veletek ezt az izgalmas lehetőséget.

Ez a viráglabdamix a természet szerelmeseinek és a kertészkedés rajongóinak készült, akik arra vágynak, hogy egy kis színt és életet csempésszenek környezetükbe, miközben támogatják a helyi ökoszisztémát.

A Föld napja viráglabda most akciós áron kapható, a készlet erejéig! Kattints ide!